KOFFIECAPSULES VOOR NESPRESSO®APPARATEN

Hou je van een echte Italiaanse ristretto, een espresso of gewoon een lungo koffie? Wil je de scherpste prijs betalen en genieten van de lekkerste Italiaanse koffie? Bestel dan bij Italiakoffie.nl. Hoe meer je bestelt hoe hoger de korting!

Italiakoffie.nl heeft alternatieve koffiecapsules van LaCompatibile voor uw Nespresso®machine. De koffie capsules zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in uw Nespresso® machine en zijn compatibel met nagenoeg alle gangbare Nespresso® machines (behalve voor de Miele inbouw apparatuur).

LaCompatibile koffie capsules, verkrijgbaar in dozen van 100 capsules, met daarin 20 zakjes van 5 koffiecapsules.  Om het aroma en de smaak van de koffie in tact te houden net nadat deze is gebrand, wordt deze direct na het malen verpakt. Advies om de capsules in de zakjes te bewaren.

Waarom de koffiecapsules van Italiakoffie.nl?  Om de lekkerste echte Italiaanse koffie te drinken, van onbetwiste kwaliteit. We gebruiken alleen koffie gebrand in Italie door gecertificeerde bedrijven.

KOFFIEBONEN
Wil je koffiebonen van de beste kwaliteit? Bij Italiakoffie.nl vindt je de koffiebonen van LaCostarica, een prachtig Italiaans koffiemerk dat al sinds 1902 gebrand wordt door een traditionele gespecialiseerde koffiebranderij uit Turijn. De kwaliteit van deze koffie komt voort uit de professionaliteit van de Familie Messina. Het bijzondere van deze mengsels is voornamelijk gegeven door de fanatieke zorg die alleen een ambachtelijk bedrijf kan garanderen. Selectie en smaak van iedere bijzondere herkomst, adequate branding voor elk koffiemengsel.

Vecchia Torino
95% arabica – 5%robusta
Herkomst bonen: 8 verschillende geselecteerde arabica soorten: 2 Braziliaanse, 4 Midden Amerikaanse, 1 Afrikaanse, 1 Indiase en Indiase en Vietnamese robusta

Speciale melange, het resultaat van 100 jaar ervaring, zacht en vol van smaak met een fijne nasmaak.

Espresso Italiano Azzurro
75% arabica – 25% robusta
Herkomst bonen: Brazilie, India, Vietnam

Een mengsel door iedereen gewaardeerd, vol en aangenaam van smaak: de klassieke Italiaanse espresso!

Espresso Italiano Rosso
50% arabica – 50% robusta
Herkomst bonen: Brazilie, India, Vietnam

Geschikt voor wie de aanhoudende smaak lekker vindt, voor een sterk kopje Italiaanse koffie. en voor wie (barista of restauranthouder) een koffie minder gevoelig wil en makkelijker om mee te werken.